Home
images/iacf1.jpg

Over Blooming Moments

 
_MG_5048.jpgMijn naam is Samantha Groot een zeer gedreven en gepassioneerde jonge bloemist. Met mijn bloemwerk hoop ik mensen troost, liefde en inspiratie mee te geven. Elke dag met de mooiste bloemen werken, wie wilt dat nou niet... Vanaf de basisschool wist ik het ik wil iets met bloemen doen, na mijn basisschool ben ik naar het Clusius College Schagen gegaan waar ik als praktijkvak bloemschikken koos.
 
Na het voorgezet onderwijs ben ik begonnen in Alkmaar op het Clusius College en deed ik dus ook de richting Bloem & Design, in 2015 ben hier dan ook voor geslaagd en mag ik mijzelf bloemist noemen.
 
Hierna heb ik een jaar gewerkt in Amsterdam, waar ik veel van evenementen en hotel aankleding heb geleerd. Sinds 2016 werk ik bij een gezellig en leuke dorpsbloemenwinkel in Wognum.
 
Toch wilde ik ook mijn eigen weg bewandelen en heb ik er voor gekozen mijn eigen bedrijf te starten genaamd ‘Blooming Moments‘.
Met mijn bedrijf hoop ik veel mensen blij te kunnen maken met mooie creaties.
 
 
Bruids
Bloemwerk

De mooiste dag van je leven!

Blooming Moments verzorgt alles op het gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van een prachtig bruidsboeket tot een geweldige locatie aankleding, van tafeldecoratie tot mooie boeketten in vazen alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek neem ik uw wensen door en zorg dat alles tot het perfecte plaatje eruit komt te zien. Prachtige kleurencombinaties, een geweldige styling en de beste kwaliteit.
Events &
Flowers

Evenementen en meer!

Van groots bloemwerk tot subtiele tafel decoratie. Blooming Moments zet uw bedrijf centraal en zorgt in een persoonlijk gesprek dat al uw wensen goed doorgenomen worden voor het aankleden van uw evenement. Laat uw gasten en uitzonderlijke ervaring van uw bedrijf beleven. Of het nou een feestelijk of zakelijk evenement is, alles is mogelijk met prachtige bloemencreaties.

Wanneer woorden te kort schieten, laat dan je hart spreken met bloemen.


Door middel van een persoonlijk gesprek kan ik uw wensen vertalen in prachtige afscheidsbloemen.

Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt...

Onze Foto Galerij

Hier ziet u een paar van mijn creaties die ik voor diverse klanten heb gemaakt

Erg fijn contact gehad met Samantha, die de bloemen voor onze bruiloft heeft verzorgd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Heel prettig dat zij ze bij ons thuis kwam brengen! Erg mooi boeket en geweldige corsages heeft zij verzorgd.
Samantha van Soest
Nadat mijn man was overleden zocht ik naar een bloemist die op een mooie waardig manier toch iets moois kon maken voor de uitvaart. Het resultaat is heel mooi gedaan. Dank je wel voor deze herinnering.
Corry van der Berg
Zoals altijd is het bloemwerk van Samantha Groot van Blooming Moments pràchtig. Wij zijn kweker van `t groen dat òòk in dit bloemen mòòis gebruikt is en zijn blij met bloemsier kunstenaars zoals Samantha omdat ze origineel is en heel goed is met kleur en design. Het is anders als anders en je wordt er àltijd blij van. Een èchte aanrader! en over Samantha zèlf,..een vrolijk bescheiden persoon met oog èn oor voor detail en nuance.
Ag Scheffers vd Linden

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen...

Contact Formulier

Contact opnemen met Blooming Moments

Contact Informatie

Blooming Moments

Nobelstraat 17, 1732 LP Lutjewinkel

tel.: 06 25349179

info@bloomingmoments.nl

www.bloomingmoments.nl